Impresivna zgodovinska stavba in legendarna lokacija prvih lentovskih »afterjev« se končno vrača v novi, še lepši podobi!

Novi sta tudi vsebina ter magija odkrivanja novega v starem, saj bo skrbna taktirka ekipe Galerija Gosposka skrbela za prefinjeno kulturo druženja in s tem še dodatno prispevala k nadgradnji fenomena tradicionalnega lentanja.

Žički dvor, predolgo propadajoči srednjeveški dvor iz 14. stoletja je v procesu prenove in vsebinske revitalizacije, za bogato preteklostjo in lepoto stoletnih zidov pa nastaja dolgoročna vizija kulturnega in gastronomskega združevanja za vse, od blizu in daleč.

Spomin na nekoč legendarne »afterje« bodo oživeli s ponudbo dobre glasbe izpod mešalk priljubljenih mariborskih DJ-jev in barmanov:

Vrata atrija se bodo vsak dan odprla ob 21. uri,  za njimi pa bo potekala zapeljiva ter mična zabava pozno v noč.
Pustite se zapeljati Žičkemu dvoru!

Za ogled dogodkov v Atriju Žičkega dvora potrebujete 9-dnevno festivalsko vstopnico Lento (25 € / 15 € za študente, dijake) ali Dnevno Lento (15 €); na prizorišču pa si lahko kupite tudi posamezno vstopnico (cena = 5 €).  
Število mest je omejeno, zato priporočamo, da na prizorišče pridete pravočasno!

Vstopnice Lente in Dnevne Lente lahko kupite v Narodnem domu, na Eventimovih prodajnih mestih, na Petrolovih servisih ali Poštah Slovenije ter v času festivala na 4 prodajnih mestih: ob Glavnem odru, pri Minoritih, v Vetrinjskem dvoru ter v dvorani Union.

Preberite vse podrobnosti o PROGRAMU FESTIVALA LENT 2018 in si oglejte pregleden URNIK DOGODKOV.